Nieuws

Foto Papierkliko niet in gebruik? Laat 'm ophalen

Papierkliko niet in gebruik? Laat 'm ophalen

Geplaatst op 4 februari 2019

Papierkliko laten ophalen U heeft de papierkliko met blauwe deksel al enkele weken in gebruik. We hopen dat deze papierkliko u bevalt en u hierdoor nog meer oud papier en karton kunt scheiden. Mocht u deze papierkliko niet meer wensen, dan heeft u de mogelijkheid om deze papierkliko te laten ophalen. Meld dit uiterlijk vrijdag 22 februari bij ACV via renswoude@acv-groep.nl of bel met 0318-648 160. De papierkliko wordt, nadat deze is geleegd op woensdag 27 februari, opgehaald. Laat de papierkliko dus na de lediging aan de weg staan. ACV haalt de kliko zo spoedig mogelijk op.

Lees verder

Foto Nieuwe vuilnisauto door de straat: zijlader

Nieuwe vuilnisauto door de straat: zijlader

Geplaatst op 20 december 2018

In een deel van Renswoude worden de kliko's met een zijlader geleegd. Dat is een vuilnisauto met een automatische zijarm en dat betekent dat de kliko volgens bepaalde regels aan de weg gezet moet worden!

Lees verder

Foto Download nu de nieuwe ACV app!

Download nu de nieuwe ACV app!

Geplaatst op 18 december 2018

Download NU de nieuwe ACV app! Deze ACV app vervangt de huidige ‘Afvalwijzer app’ die per 1 januari 2019 niet meer in gebruik is. De ACV app is beschikbaar in de App Store en in de Google Play Store.

Lees verder

Foto Papierkliko's worden bezorgd!

Papierkliko's worden bezorgd!

Geplaatst op 10 december 2018

Op maandag 10 december zijn de eerste papierkliko's bezorgd! Netjes op de oprit of bij de voordeur. De papierkliko's kunt u meteen gebruiken en op woensdag 2 januari worden ze voor de eerste keer geleegd.

Lees verder

Foto Brief en folder voor alle huishoudens Renswoude

Brief en folder voor alle huishoudens Renswoude

Geplaatst op 12 november 2018

Op woensdag 14 november ontvangen alle huishoudens een brief en folder met daarin meer informatie over de wijzigingen in afvalinzameling.

Lees verder